Cum cumpar ?


Cum cumperi produsele noastre ?

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit produsul care va intereseaza, adaugati-l in cos.


Veti fi directionati in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista cu produsele cumparate, sa actualizati cantitatea de produse comandate sau sa renuntati la un produs.


Dupa ce aveti toate produsele dorite in cos, puteti finaliza comanda, completand datele d-voastra de contact si modalitatea de livrare.


In functie de informatiile trimise veti fi contactati telefonic de catre unul dintre operatorii nostri.


Atentie! Daca unele produse sau comenzi se califica pentru mai multe tipuri de reduceri, se poate aplica doar una dintre acestea.


Valoarea minima a coletului trebuie sa fie 35 RON cu TVA inclus, fara taxele de expediere.


Comanda telefonica

Telefonand la 021-539.57.50 un operator va va prelua comanda, de Luni pana Vineri intre orele 9-17.

Metoda de plata

Metoda de plata este ramburs - plata se face la primirea coletului cu produsele comandate. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid.

Livrarea

 Livrarea se face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid cu o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare la adresa dorita de dumneavoastra si costa 0 RON.


Ambalarea este discreta ?

Da, tinem cont de acest lucru. Va vom trimite produsele in niste cutii destul de solide care vor ajunge nevatamate la dumneavoastra, prin posta sau curier rapid. Cutia este simpla, de culoare maro, iar pe aceasta vor fi inscriptionate numai numele si adresa dumneavoastra si datele firmei noastre "DENIRO MEDIA s.r.l.". Toate acestea, pe o simpla eticheta atasata pe cutia de carton.Nimic nu va trada natura continutului acestora.

Care este politica de returnare ?

Clientul are dreptul de a notifica in scris DENIRO MEDIA s.r.l.  detinatorul site-ului www.xBazar.ro, ca renunta la cumparare, folosind formularul recomandat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, prin returnarea produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nicio urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Ati depasit termenul limita? Incă aveti posibilitatea de a returna un produs nedesfacut: Pentru ca avem incredere in calitatea produselor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, DENIRO MEDIA s.r.l. extinde perioada legala de 14 zile calendaristice pana la 60 zile calendaristice reducand valoarea sumei rambursate cu 10%. Acest procentaj reprezinta un cost minim, asociat cu returnarea unui produs dupa termenul limita legal. 


Returnarea se poate face doar pentru produsele noi ce nu au suferit nici un fel de modificari, si care includ toate accesoriile si ambalaje originale.


Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele care ating partile intime precum si chilotii, lenjeriile sau seturile care contin chiloti iar produsele care sunt sigilate trebuiesc returnate cu sigiliul intact. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.


Daca optati pentru expedierea unui alt produs in schimbul produsului returnat, costul expedierii acestui produs catre dumneavoastra va fi de 15 lei, suma pe care va trebui sa o achitati.


In cazul in care achizitionarea produselor contine o reducere comerciala de tip VOUCHER cadou aceasta va fi anulata cu ocazia unui retur total sau partial.


Adresa de returnare este: DENIRO MEDIA s.r.l. - Str. Gradinarilor nr. 45, Sector 3, Bucuresti.


Contravaloarea produselor va fi restituita integral, in contul iban personal. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 14 de zile de la receptionarea acestora, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile.


ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre DENIRO MEDIA s.r.l.


Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Politica de returnare este conforma Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.